Leasing

Wij zijn partner van KBC Fietsleasing
Heeft uw bedrijf een overeenkomst met KBC lease en komt u in aanmerking om via uw werkgever een fiets of elektrische fiets te leasen? Dan kan u alvast bij ons terecht als dealer voor uw keuze en service. Wij staan u bij in het aankoopproces en service  voor onderstaande merken. (Kbc werkt met een beperkte merken lijst)

FLYER –  THOMPSON – GRANVILLE – SCOTT –  ACHIELLE – KETTLER – COLNAGO

Ik mag een fiets uitzoeken! Is uw werkgever klant en komt u in aanmerking voor het leasen van een fiets?
Via uw dienst HR zal u de nodige informatie ontvangen voor het uitkiezen van uw gewenste fiets. Belangrijk is dat u weet wat uw bedrijf aanreikt qua mogelijkheden. Zo kunnen wij u optimaal begeleiden in het aankoopproces van de juiste fiets of ebike. Informeer u daarom goed op voorhand bij uw dienst HR!
Bedrijven met interesse?
Hebt u vragen rond fietsleasing of bent u benieuwd hoe dit werkt voor u als bedrijf? 

Contacteer KBC Autolease naar de mogelijkheden. Klik hier.
Werknemers met interesse?
Interesse in een formule waarbij je een fiets kan leasen? Contacteer de HR dienst op uw eigen bedrijf en vraag naar de mogelijkheden.
Enkele voorbeelden van deelnemende bedrijven:
Alcon, Umicore, Aquafin, KBC, VAB, Lonza, enz…
 

 

 

 

Wij zijn ook Team Cyclis Partner

Team Cyclis biedt zijn klanten een op maat gemaakt leasepakket aan, met als twee focus-elementen de kwaliteitsfiets en het servicemodel.
Dit zowel voor de dagelijkse fietser, die er gebruik van maakt voor zijn woon-werkverkeer, als voor de sportfietser, zoals de mountainbiker of racefietser die vooral sportieve (top)prestaties beoogt. Of de combinatie van beiden… Binnen het servicemodel past o.a. het onderhoud en herstel van de fietsen, een pechverhelpingsdienst, hulp bij fiscale vragen of subsidieaanvragen en een eenvoudige administratie

– Inclusief schade-en diefstalverzekering
– Inclusief 24/7 pechbijstand (VAB)
– Inclusief onderhoud
– Inclusief nationale service
meer info over de voordelen, klik hier 

Wij zijn erkend partner van Team Cyclis en vervullen de rol van adviseur bij aankoop en partner voor service en onderhoud achteraf. Bij ons kan u lokaal terecht voor de keuze en aankoop van uw fiets of elektrische fiets. Wij zorgen voor het nodige advies en bieden mogelijkheden tot testritten. Hebt u uw keuze gemaakt? Dan zorgt Team Cyclis voor een uitwerking een leasing service pakket afgestemd op uw noden en wensen.
Er is geen beperking in keuze van Fietsenmerk.

Heb jij interesse in fietsleasing? Surf zeker eens naar www.cyclis.be.

 

Wij zijn ook Ctec lease partner.
Er is geen beperking in keuze van Fietsmerk.
Meer info, klik hier.

Partner voor O2o leasing
Er is geen beperking in keuze van Fietsmerk.
Meer info, klik hier.

 

Info over Fiscaal voordeel.
Werkgevers kunnen bedrijfsfietsen aankopen of leasen tegen fiscaal gunstige voorwaarden. Een bedrijfsfiets kan je inbrengen voor maar liefst 120%, dit in tegenstelling tot bedrijfswagens die voor slechts 50% tot 90% inbreng baar zijn als bedrijfskost.
Voor bedrijfsfietsen is de BTW 100% recupereerbaar.