Effect van CORONA virus op leveringen.

Zoals u weet is het coronavirus momenteel een groot thema, voornamelijk in China.
De Chinese regering heeft drastische maatregelen genomen om deze epidemie in te dammen. Zij hebben onder meer bevolen dat de productiefaciliteiten voorlopig worden gesloten en dat de productie later pas opnieuw van start kan gaan.

Als gevolg daarvan zal de toelevering voor de productie van fietsen en e-bikes natuurlijk ook worden onderbroken, wat tot aanzienlijke vertragingen zal leiden, die vandaag de dag niet te voorzien zijn.
Veel toeleveranciers van Europese merken zijn gevestigd in verschillende Aziatische landen, die op hun beurt goederen uit China aankopen.
Aangezien het nog niet mogelijk is om de periode van de productieonderbreking en het effect daarvan op onze levertijd te voorzien, zijn wij helaas ook niet in staat om u precieze informatie over de vertraging te geven.

Op dit ogenblik hebben wij een gedeelte 2020 stock in onze magazijnen of toonzaal.  Onderdelen en Fietsen (frames, wielen, sturen, enz…) die nu moesten in produktie gaan, worden echter getroffen door het stil liggen van de fabrieken.

Wij kunnen enkel rekenen op u begrip en net als hopen dat deze epidemie onder controle geraakt.